Dát doet de deal:

Al meer dan 3500 inwoners verder geholpen

#beterwerken

Door ieders talent te ontwikkelen en benutten, ontstaat een krachtige en aantrekkelijke arbeidsmarkt die klaar is voor de toekomst. Met het Ontwikkelfonds kunnen werkgevers investeren in hun werknemers. Werkzoekenden en werknemers kunnen zich vakgerelateerd laten om- of bijscholen met een scholingsvoucher. Of persoonlijke begeleiding van een werk- of loopbaancoach krijgen. Zodat iedereen in Regio Zwolle een leven lang met plezier kan (blijven) werken en groeien.

Opleidingsmogelijkheden

Voor alle inwoners van Regio Zwolle.

Groei Vooruit geeft inwoners van Regio Zwolle de kans om zich om of bij te scholen. Zodat ze een stap kunnen zetten op de arbeidsmarkt. Door te groeien in hun werk. Of door te groeien naar werk in een sector die beter bij hen past of waarin meer werkgelegenheid te vinden is.

De ondersteuning is juist nu essentieel. Zodat er straks bijvoorbeeld in de zorg of de techniek meer goed opgeleide mensen aan de slag kunnen.

Van stilstaan, naar investeren in je mensen

De arbeidsmarkt in Regio Zwolle verandert in een rap tempo. Beroepen verdwijnen, nieuwe banen ontstaan en de inhoud van functies verandert. Dit vraagt om andere vaardigheden van je medewerkers. Ben jij voorbereid?

Het is tijd voor een upgrade van onze regionale arbeidsmarkt. Daarvoor is Upgrade jezelf in het leven geroepen: een initiatief van 20 samenwerkende gemeenten onder de naam Regio Zwolle, ontstaan vanuit de Human Capital Agenda. Deze agenda richt zich op het investeren in mensen. Binnen dit initiatief zijn er negen sectortafels, waar afspraken zijn gemaakt tussen werkgevers, onderwijs en het UWV. Om echt sprongen te maken, moeten we het samen doen.

Bekijk de video van Upgrade Jezelf

Totale investering: 18,6 miljoen euro

Ga naar de website van Groei VooruitGa naar de website van Upgrade Jezelf